Van Schoorsteen tot Terras

Uw partner voor een perfect resultaat.

schoorsteenvegen

SCHOORSTEENVEGEN

Er zijn ongeveer 2000 kleine en grote schoorsteenbranden per jaar. Onjuiste constructie van de schoorsteen, onjuiste diameter van het rookkanaal ten opzichte van het type openhaard of kachel, verkeerde brandstof en foute stooktechnieken zijn enkele oorzaken van schoorsteenbrand. 

Dodelijke ongevallen als gevolg van koolmonoxidevergiftiging, meestal het gevolg van verstopping van het rookkanaal, komen helaas nog steeds voor. De oorzaken voor dergelijke ongelukken kunnen in veel gevallen door een vakbekwaam schoorsteenveger bijtijds worden opgespoord. Dat het er te vaak niet van komt heeft o.a. te maken met ontbreken van wettelijke richtlijnen voor het reinigen van rook- en ventilatiekanalen. 

Op de website van de Brandweer wordt de aanbeveling wordt gedaan een bedrijf in te schakelen dat aangesloten is bij de ASPB. Met ruim 10 jaar ervaring, bent u verzekerd van een professionele en efficiënte aanpak. CD Reiniging is een erkend en gediplomeerd schoorsteenveegbedrijf en is aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond, de ASPB. 

Het spreekt voor zich, dat wij na het uitvoeren van de veegwerkzaamheden een veegcertificaat voor de verzekering verstrekken. Deze wordt bij ons in een kluis bewaard zodat bij brand altijd de stukken overlegd kunnen worden aan verzekering. De factuur is daarnaast een direct bewijs. 

De geldigheidsduur van het veegcertificaat is 1 jaar na datum uitvoering veegwerk. Zodra wij u in ons bestand hebben opgenomen, attenderen wij u automatisch wanneer uw schoorsteen aan een veeg beurt toe is. Een veilig gevoel. Hebt u problemen met uw schoorsteen of hebt u vragen over onze producten of diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij dienen u graag van advies.

CAMERA-INSPECTIE

Hebt u een bestaande woning gekocht en hebben de vorige bewoners lange tijd de schoorsteen niet gebruikt of heeft u geen bewijs gekregen dat de schoorsteen regelmatig geveegd en gecontroleerd is? Dan adviseren wij u om het schoorsteenkanaal deskundig te laten inspecteren voordat u het in gebruik neemt. 

Neem ook in alle andere gevallen waarbij u de schoorsteen niet helemaal vertrouwt geen enkel risico en laat eerst een camera-inspectie uitvoeren. Het camerasysteem dat wij gebruiken is speciaal voor schoorstenen en ventilatiekanalen gemaakt, zodat wij goed kunnen kijken of het kanaal scheuren of gebreken vertoont. Deze beelden kunnen we ook opslaan en u een kopie van bezorgen. Voor een offerte kunt u ons mailen via info@reiniging.nl of u kunt de offertemodule onderaan deze pagina gebruiken. U kunt ons natuurlijk ook bellen onder kantoortijden.

terras reiniging

TERRASREINIGING

Ons hogedruksysteem is dat we met stoom en water kunnen reinigen. Voor een mooi opgeknapt terras of gevel. Dit allemaal milieuvriendelijk en bijna altijd zonder chemie. 

Mocht de vervuiling zeer zwaar zijn dan is de mogelijkheid om met heet/ koud water te reinigen tot 350 bar. Hiermee gaan we net wat verder dan veel van onze collega’s.

ramen lappen

GLASBEWASSING

Glasbewassing kan tegenwoordig op diverse manieren uitgevoerd worden. We gebruiken de modernste twee. De traditionele manier met inwasser, raamtrekker en spons en met Osmose. Met Osmose kunnen we tot bepaalde hoogte zonder ladder werken wat de veiligheid van onze medewerkers enorm vergroot. 

De techniek die we gebruiken zorgt voor gedestilleerd water waarmee we via telescoopstelen en borstel de ramen spoelen. Bijkomend voordeel is dat door osmosewater er geen schoonmaakmiddel in water zit. Hierdoor blijven ramen langer schoon en als het regent zult u zien dat water eraf parelt. Nadeel is dat raam moet ” drogen”. U houdt dus even natte druppels maar dit droogt streep loos op. Voor binnenzijde kunnen we op moeilijk bereikbare plaatsen met ons speciale osmose systeem samen met microvezel werken. 

Voor projecten die te hoog zijn om met telescoop te bewassen of waar met ( als dit mogelijk is) direct droge ramen wilt gebruiken we de traditionele methode. We zetten dan hoogwerkers in of werken met een gevelinstallatie die aanwezig is op een gebouw. Onze glazenwassers zijn hierin gecertificeerd of hebben een diploma als glazenwasser via SVS gehaald.

ZONNEPANELEN

Vuile zonnepalen leveren minder energie op, doordat een gedeelte van het licht geblokkeerd wordt. We kunnen deze reinigen en adviseren dit een maal per jaar te laten schoonmaken.

DAKPANNEN

Door uw dakpannen regelmatig schoon te maken krijgen algen en mos geen kans en gaat uw dak langer mee. Ook geven schone dakpannen een frisse look aan uw huis.

DAKGOTEN

Als vuil zich ophoopt in de dakgoot, kan de regenpijp het water niet goed afvoeren. Dit kan zorgen voor lekkages. Laat daarom minimaal een keer per jaar uw dakgoten schoonmaken.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

ERKEND LID

Voor schoorsteenvegen gelden algemene voorwaarden.

CONTACT

EMAIL: info@cdreiniging.nl
TEL: 0612345678
BEREIKBAAR:

CD REINIGING BV

KVK: 72378786
Postbus Eikenlaan 59
4576 BK Koewacht